1:1 Yogaterapi

Yogaterapi er for dig, der ønsker at give dig selv og din yoga fuld opmærksomhed i et 1:1 forløb. Du bestemmer hvad du gerne vil opnå, jeg hjælper dig med at komme derhen. Typisk vælger man et yogaterapeutisk forløb fordi man ønsker at målrette sin yogapraksis mod et bestemt fysisk eller psykisk problem. 

Flere og flere vælger også at tage enetimer for at bibeholde en yogapraksis, tiltrods for skiftende og skæve arbejdstider.

 

Hvordan

I samarbejde udvikler vi et yogaprogram specielt til dig, med udgangspunkt i dit liv og din personlige historie.  Programmet kan indeholde fysiske yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspændingsteknikker og meditation efter behov. Du får selvfølgelig grundig vejledning og al den hjælp du måtte have brug for, så du efterfølgende kan fortsætte på egen hånd. Undervisningen kan foregå hos mig på Vesterbro, eller hos dig.

 

Skype Session

Bor du langt væk fra København, eller har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at mødes, kan vi sagtens klare det over Skype. Det kræver dog du har et kendskab til yoga.

Priser

Yogaterapi (5 gange 60 min.): 3000 kr

10 klip: 5000 kr

 Priserne er ekslusiv transport og dækker kun København.

Skype (60 min.): 450 kr

10 klip: 4000 kr