Body-sds Kropsterapi

Hvordan

En body-sds behandling føles lidt som en blanding mellem massage, akupressur og fysioterapi, blandet med psykoterapi. Jeg tager udgangspunkt i dig som menneske, og løsner hele kroppen op, så spændinger af fysisk og psykisk art kan løsne sig og få lov at give slip. Sammen finder vi ud af hvorfor du har det som du har det, og hvad der skal til få at du kan få det bedre. Du kan få noget ud af en behandling ligegyldig om du har fysisk eller psykisk ondt. Alle samtaler foregår selvfølgelig i fuld fortrolighed.

 

Hvorfor

Folk kommer til mig af mange forskellige årsager. Alt fra sceneskræk til lindring af bivirkninger fra kemo-behandling. Nogen kommer grundlæggende for at holde sig sunde og i balance, andre kommer med fysiske skader fra sport. Langt de fleste kommer med traumer af større eller mindre grad, der har sat sig i krop og sind som spændinger, stress, fysisk ubehag og psykisk bagage.

 

Børn

Børn er også meget velkomne. Den første gang er du som voksen/forælder med for at skabe tryghed, men efterfølgende er det min erfaring at der kommer mere ud af behandlingerne hvis barnet får lov at skabe sit eget rum, og tale uden der er en voksen af nær relation til stede. Du er selvfølgelig meget velkommen til at vente i et andet rum imens.

 

Min vej

Mine egne erfaringer med body-sds startede for en 5 års tid siden, hvor jeg i flere år havde været meget plaget af migræne. Jeg fik anbefalet body-sds af en veninde, der havde brugt det til at gøre kroppen modtagelig over for at blive gravid. Efter få behandlinger forsvandt mine migræne anfald, som jeg ikke har haft nogen af siden, og samtidig blev jeg også gjort opmærksom på en fødevare intolerance, der havde plaget mig siden jeg var barn, og som mange læger og hospitaler har prøvet at finde frem til gennem årene, uden held. Jeg har altid været et kreativt og sensitivt barn, hvilket har resulteret i mange år med stress både som barn og senere hen, fordi jeg ikke vidste hvordan jeg skulle stoppe tankemylderet. Kombinationen af Body-SDS, yoga og meditation har gjort en kæmpe forskel for mig, og lært mig hvordan jeg kan vende mine personlige “svagheder” til styrker, ligesom jeg også har lært mig selv og min krops signaler bedre at kende. Jeg har fået meget større kropsbevidsthed og myoser jeg har gået rundt med ligeså langt tilbage jeg kan huske, er nu kun noget der kommer frem, når jeg ved det er tid til at få slappet mere af.

 

Hvor

Behandlingerne foregår på briks, hos mig på Vesterbro i København, og varer 60-90 min.

 

Læs mere

Du kan læse mere om hvordan Body-sds beskriver behandlingsformen, uddannelsen og træningen her.