Referencer

Uddannelse

Yoga Alliance godkendt Vinyasa uddannelse v/Lago Cph

Aquayoga v/ White Crow Yoga

Hotyoga v/ SenseS

Gravid/efterfødselyoga v/ Baby Health

 

Kunder

Roskilde Handelsskole

Kairos Garden, Grækenland

Pilgrim & Fant

Café Klare, Missionen blandt hjemløse

Børne og ungeforvaltningen, København

Folkeferie.dk

Mellieha Holiday Center, Malta

DGI-byen, Kbh

Senses Hotyoga, Kbh

Ananda Yoga Studio, Gilleleje

Frederiksberg Ungdomsskole

FamFit, Kbh

Aller Media, Kbh

Teaterskole NoCanDo, Frederiksberg

Settlementet, Kbh

Beredskabsstyrelsen, Kbh

KL, Kbh

AHA Fitness, Helsinge

Private arrangementer, børnefødselsdage & Polterabends

 

Udtalelser

Tusinde tak for en fantastisk Malta-uge, med dejlig dejlig yoga, glæde, fælles- og egen-tid. Jeg er dig meget taknemmelig. Tak for ALT, du delte! Det er en sand opgave at vende tilbage. Trods al fokus på nærvær LIGE NU, savner jeg varmen fra solens glade stråler. Ugen gav mig uanet ny indad-skuen, mærkbar forandring! Tak for dig Stine, for dit milde sind og dit kærlige hjerte <3 (Tina Charlotte, deltager på yogarejsen på Malta, juni ’13)

“Jeg synes det var totalt overraskende, at en fodbold-fyr som mig, der ellers altid har haft en lidt negativ holdning til yoga, i virkeligheden fandt ud af, at jeg burde dyrke det dagligt.” (Frederik, 24 år)

“Kompetent undervisning, der foregik i en dejligt afslappende og uhøjtidelig atmosfære. Det er udfordrende, men stadig med en oplevelse af, at der er plads til alle. Også mig der ikke er super smidig…” (Elias, 35 år)

“Jeg synes der er en rigtig skøn balance mellem udfordrende stræk, udholdenhed, styrke, koncentration og afslapning. Det er en mediterende work out!” (Anne, 23 år)

“Tak for meditations aftenen. Det var dejligt og afslappende, og en ny måde at meditere på. Bedre end jeg har prøvet før. Jeg kan godt lide din individuelle tilgang til det. Alle kan være med.” (Annette, 58 år)

“Jeg er blevet præsenteret for forskellige former for yoga i tidens løb, men det der gør at jeg vender tilbage til Stine Ruges yoga er, at hun som ingen andre, har en evne til at få mig til at føle mig stærk. Ikke bare overfladisk, som jeg har prøvet med andre instruktører, men helt inde fra sjælen af, hvilket gør, at jeg kan gå fra en af Stines undervisnings timer og føle jeg kan klare alt!! Stine har en stemme som får en til at føle sig afslappet og være til stede i nuet og man føler fuldstændig tryghed, når hun går rundt i blandt os og hjælper os til at lave øvelserne, så vi enten skåner vores kroppe fra et skævt træk eller netop viser os hvordan vores kroppe kan klare mere belastning som vi ikke selv var klar over. Den viden Stine viser hun har om hvad den enkelte krop kan klare gør, at man trygt bliver båret gennem hendes timer med maksimalt udbytte af hendes undervisning! Jeg er meget begejstret for netop Stines yoga, da hun lægger vægt på det individuelle menneske og at der ikke er noget rigtigt eller forkert, samt at hun opfordre til at vi skal lytte til vores egne kroppes formåen og bare være os selv. Stine giver forskellige varianter af øvelserne, så ALLE kan være med lige meget hvilket niveau man er på.” (Pernille, 30 år)

Dette er et fantastisk hold, hvor både mødre og babyer er i centrum! Stine guider os igennem de forskellige øvelser, der får selv den mest trætte krop til at føle sig friskere igen. Babyerne kan deltage i nogle af øvelserne eller ligge sammen med de andre babyer i en rundkreds og kigge på deres mødre. Alt foregår på mor og barns præmisser, hvilket gør træningen behagelig for alle. Stine hjælper ofte med til at se efter de babyer, der kræver lidt ekstra under træningen, så alle får en god oplevelse. Jeg prioriterer at komme til undervisningen hver uge, selvom jeg er flyttet til Malmø! (Mor Tone og baby Tilda)

“Det har været et dejligt og givende forløb, med en kompetent og inspirerende underviser. Føler, at jeg også fik lært meget om yoga og forskellige yogastillinger. Jeg kan på det varmeste anbefale Stine som instruktør og i Settlementet er vi rigtig glade for at Stine kom til os med tilbud om nogle yoga timer– efter er lang dag på kontor var en time med fokus på yoga med til at skabe ro og ny energi. Tak for det!” (Tatjana, www.settlementet.dk)

“Du gjorde det helt perfekt, og vi havde alle en rigtig god oplevelse. Det var en fantastisk start på vores aften. Tusinde tak!” (Dorte, www.kl.dk)

“En skøn og sjov måde at lære sine kolleger bedre at kende på. En virkelig stor oplevelse!” (Beredskabs Styrelsen www.brs.dk)

ARTIKLER

Femina: Karen prøver yogaferie – November 2013

Femina: Karen prøver vandyoga – November 2013

Ekstra Bladet: Ja til yoga på Malta – Februar 2013

Ekstra Bladet: Ferier for krop og sjæl – December 2012

Ekstra Bladet: Ja tak til rejser med indhold – December 2012

Jyllands Posten: Hundestræk på Malta – November 2012

Fit Living: Yoga under vand – Oktober 2012

Fit Living: Kom i zen i din ferie – September 2012

Fit Living: Yoga i det fri – Juni 2012

Frederiksberg Lokalavis: Yoga i børnehøjde – Marts 2012

Vesterbro Lokalavis: Søndagsyoga i parken – Juli 2011

Vesterbro Lokalavis: Østens mystik i parken – Juli 2011

Vesterbro Lokalavis: Gratis sommeryoga – Juni 2011

Vesterbro Lokalavis: Det sker på Vesterbro – Juni 2011

Andet

Filmen om Yoga på Malta

Dagbog fra en deltager ved min yogarejse til Malta i 2012